2012. július 24., kedd

Hajápolás - ahogy én csinálom

A tegnapi bejegyzésemben írtam sokat a hajamról, illetve arról, hogy csak pár éve kezdtem el jobban odafigyelni az ápolására. Sokat keresgéltem, váltogattam, hogy megtaláljam a legjobban megfelelő termékeket, mostanra nagyjából sikerült.

Jelenleg ezeket használom a hajamra:


Mindegyikről külön bejegyzést fogok készíteni, ahol leírom a tapasztalataimat, észrevételeimet róluk.

4 megjegyzés:

  1. Megkérdezhetem, hogy jutott eszedbe a szilikonmentes sampon, ha Gliss Kur balzsamsprayt és szilikonos hajvégápolót használsz?
    Nem kötekedésből kérdezem, hanem kíváncsiságból.

    VálaszTörlés
  2. Mert mikor olvastam nálad a szilikonmentes samponokról, ezek a termékek már megvoltak. Kidobni nem szeretném őket, ha már megvannak elhasználom, épp múltkor vettem meg a kifogyóban lévő Gliss Kur utódját az Alterra gránátalmás balzsamot :) a hajvégápolóval pedig éppen csak az alsó 3 - 4 cm-t szoktam bekenni, nem érintkezik a fejbőrömmel a szilikon :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem fölösleges a hajápolási procedúrád, mivel az Alterran kívül minden szilikonos... Én legalábbis úgy vagyok vele, vagy váltok, vagy nem.. Én sem dobtam ki az eddig készítményeket, hanem elajándékoztam... de Te tudod

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta már egy kicsit változott a helyzet, a Gliss Kur helyett Alterra balzsamom van, a hajvégápolómat pedig tényleg csak a hajam legvégeire használom. A fejbőrömet nem érinti szilikonos termék.

      Törlés